ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Για αγορές συνολικού ποσού άνω των 70 ευρώ, η παράδοση είναι δωρεάν, και γίνεται μέσω της Ελτα courier.

Ο χρόνος παράδοσης κατά κανόνα είναι 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. Σε εορταστικές ή ειδικές περιόδους οι προθεσμίες αποστολής και παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερες των εκτιμώμενων.

Σε περίπτωση αποστολών παραγγελιών μεγάλου όγκου/βάρους, κρίνουμε ότι ο πλέον συμφέρον τρόπος είναι η μεταφορά τους με μεταφορική εταιρεία (αντί για courier). Αν έχετε συνεργασία με συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία μπορείτε να μας το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας, ειδάλλως το κατάστημά μας επιλέγει μια μεταφορική εταιρία για την παράδοση των προϊόντων σας.

Για παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος (εντός Ε.Ε) , για παραγγελίες κάτω των 150 € οι χρεώσεις στα μεταφορικά κόστη είναι 14 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) για απλή αποστολή (6-7 ημέρες) και 22 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) για γρήγορη αποστολή (2-3 ημέρες). Για παραγγελίες άνω των 150 € οι παραδόσεις γίνονται δωρεάν.

Για παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος (εκτός Ε.Ε) , για παραγγελίες κάτω των 150 € οι χρεώσεις στα μεταφορικά κόστη είναι 20 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) για απλή αποστολή (6-7 ημέρες) και 25 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) για γρήγορη αποστολή (2-3 ημέρες). Για παραγγελίες άνω των 150 €, οι παραδόσεις γίνονται δωρεάν.